Bliv medlem af Folkestyret.dk

Ønsker du at blive medlem af Folkestyret.dk for således at deltage i den Direkte Demokratiske videreudvikling af et “Danmark For Alle” hvor høj som lav og tyk som tynd har samme og lige rettigheder og muligheder for at påvirke landets udvikling og dets retning for fremtiden.

Folkestyret.dk er en flad organisation hvor alle bliver hørt og hvor væsentlige beslutninger afgøres ved flertalsafstemninger.

Det koster kr. 100,- i indmeldelsesgebyr og efterfølgende kr. 50 i medlemskab per kalenderår, startende fra den førstkommende januar. Når indmeldingsgebyret er registreret på Folkestyret.dk’s konto i Nykredit Bank 5494-0938816, er du aktivt medlem.

Send desuden dine kontaktinformationer og din indmeldelse i Folkestyret.dk til info@folkestyret.dk.

Vi ses ,

Folkestyret.dk

Skriv et svar