Indenrigsministeriet….

….har netop godkendt vores partinavn – Folkestyret.dk

Vi kan således begynde at indsamle de nødvendige vælgererklæringer for at blive opstillingsberettiget til det kommende Folketingsvalg.

Er du klar til at støtte Folkestyret.dk med din stillerunderskrift/vælgererklæring så klik på dette link til Indenrigsministeriets valgkontor;
https://www.vaelgererklaering.dk/om-partiet?election=dk&party=ff0997f8-14f8-4668-8c8a-28b9caeaadf7 og følg vejledningen for afgivelse af din vælgererklæring til Folkestyret.dk

Du er også velkommen til at fremsende en email til info@folkestyret.dk med din besked herom.

På forhånd tak,

Folkestyret.dk – Viser Vejen Frem

Bliv medlem af Folkestyret.dk

Ønsker du at blive medlem af Folkestyret.dk for således at deltage i den Direkte Demokratiske videreudvikling af et “Danmark For Alle” hvor høj som lav og tyk som tynd har samme og lige rettigheder og muligheder for at påvirke landets udvikling og dets retning for fremtiden.

Folkestyret.dk er en flad organisation hvor alle bliver hørt og hvor væsentlige beslutninger afgøres ved flertalsafstemninger.

Det koster kr. 100,- i indmeldelsesgebyr og efterfølgende kr. 50 i medlemskab per kalenderår, startende fra den førstkommende januar. Når indmeldingsgebyret er registreret på Folkestyret.dk’s konto i Nykredit Bank 5494-0938816, er du aktivt medlem.

Send desuden dine kontaktinformationer og din indmeldelse i Folkestyret.dk til info@folkestyret.dk.

Vi ses ,

Folkestyret.dk